sluiten

De magie van connectie

Als je overeenkomsten met elkaar deelt, voel je je meer verbonden. Dat zorgt ervoor dat je je extra wilt inspannen voor de ander. En de ander voor jou! Via deze test vind je overeenkomsten met mensen waarmee je samenwerkt of dat van plan bent. Ontdek de magie!

Hoe werkt deze test

Als je op de knop start test klikt, krijg je 7 vragen voorgeschoteld. Je geeft antwoord door jouw favoriete plaatje aan te klikken. Vervolgens krijg je een overzicht van jouw favorieten te zien. Dat noemen we jouw profiel. Nu kun je collega's, vrienden of bekenden uitnodigen om ook een profiel te maken. Ze krijgen dan een email met daarin jouw profiel en de oproep om ook aan de test mee te doen. Als deze persoon ook de test invult, krijg je daar een melding via email. Nu kunnen jullie allebei zien wat jullie overeenkomsten zijn. Vervolgens kun je natuurlijk verdergaan door anderen uit te nodigen.

Wie heeft deze test bedacht?

Deze test is bedacht door Yes! We Connect en geeft een voorproefje van onze programma's en tools om meer verbinding te maken. Deze aanpak passen we toe voor grote organisaties in bijvoorbeeld onboarding programma's, kick-off events, verandertrajecten, teamontwikkeling en kennisdeelsessies.
Bekijk de complete Yes! We Connect aanpak in 1:20 minuut:

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Je gegevens zijn veilig bij ons. De informatie die je op onze site deelt, wordt via een SSL certificaat versleuteld verstuurd. Geen lekken dus! Daarnaast gebruiken we jouw persoonsgegevens alleen voor deze toepassing (doe de test). We delen absoluut geen persoonsgegevens met derden. Meer weten? Bekijk ons privacy statement.

Happy connecting!

Start test
sluiten
InfoOver deze test

Hoe goed ken jij jouw collega's?

Het begint met verbinding!

1

Kies jouw 7 favoriete beelden

2

Nodig iemand anders uit

3

Ontdek jullie overeenkomst

Start test